Vinárstvo Aznar

Filter vinárstva
47 Anno Domini Alois Lageder Antinori Aznar Babich Baglio di Pianetto Beringer Bodegas Ayuso Bodegas Valdemar Bon Voyage Bordeaux Borgo Molino Bruale Cadia Caliterra Canella Canevel Cantina del Garda Carl Jung - nealko víno Casa Vinicola Abbazia Castello Di Querceto Cockburn´s Port Compagnie Francaise des Grands Vins Contarini Vini e Spumanti Domäne Wachau Domin & Kušický BIO Domus Picta Dr. Loosen Dubovský & Grančič Dudo Vinárstvo Dufouleur Pére & Fils Durgala & Budinský El Coto Emiliana, Viňedos Fundus Regius Gérard Bertrand Giorgio & Gianni Hardys Hubert J.E Champagne Lanson Champagne Louis de Sacy Champagne Michel Henriet Château Belá Chateau Krakovany Chateau Modra Chateau Rúbaň Chateau Topoľčianky Chowaniec & Krajčírovič Ionis JM Vinárstvo Doľany Joseph Drouhin Joseph Mellot Kaiken Karpatská Perla Kasnyik rodinné vinárstvo Križanovič & Prievozník La Chablisienne Le Macchiole Leonardo Da Vinci Luce della Vite M. Chapoutier Marchesi de Frescobaldi Markus Molitor Masi Agricola Miluron - ovocné víno Mionetto Moët & Chandon, Champagne Moletto Montes Monteverdi Mrva & Stanko Myslík Winery Nederburg Norton, Bodega Ostrožovič Pannon Food Slovakia Pavelka & syn PD Mojmírovce PEREG - ovocné víno Perelada Pio Cesare Pivnica Tibava Podola Poggio Antico Prunotto Purus Quinta do Noval Rawson´s Retreat Reya Reya Rothschild, Baron Philippe Rutini Saint Clair Salatin San Tiziano Santa Ana Santa Margherita Serena 1881 Schumann-Nägler Soligo Terre Nardin Tinazzi Tormaresca Tűzkő Birtok VIAJUR VIDAL Világi winery Villa Maria Viňa Ventisquero Vinárstvo GOLGUZ Vinárstvo Korbaš Vinárstvo Kozara Vinárstvo Šabata Vinárstvo Tajna Vinidi Víno Hubinský Víno Kmeťo Víno Ludvik Víno Masaryk Víno Nichta Víno Rariga Vins Winery Weingut Heninger Weingut Jurtschitsch Winzer Krems Zull
Aznar

História štiav a vina z granátového jablka našej spoločnosti sa začala v 60. rokoch minulého storočia, keď bol na základe medziregionálneho obstarávacieho úradu v regióne Geokchay azerbajdžanskej SSR vytvorený závod na výrobu konzervovaných paradajkových a jablkových štiav. Jeho zakladateľom bol Teymur Faraj oglu Achmedov, ktorý je zároveň prvým riaditeľom závodu. Tento muž úprimne miloval svoju rodnú krajinu a jej rubínové poklady - Goychaisky granátové jablká, ktoré mali jedinečnú chuť v celej krajine a na celom svete.

Aznar
Zotriediť výsledky podľa:
abecedy
ceny

Dezertné sladké víno GRANTE z granátového jablka

Aznar
Dezertné sladké víno GRANTE z granátového jablka
Ovocné víno
Skladom
12,49 €
Zobraziť:
Aznar

Vinárstvo Aznar

Aznar

Výrobca AZNAR je jediným závodom na spracovanie granátového jablka, ktorý zaviedol „zelenú technológiu“ výroby. Premieňa všetky zvyšky granátového jablka (zrná a šupky) na hodnotné produkty. A preto ako prvý krok výrazne investuje do výroby oleja zo semien granátového jablka. V roku 2011 ako prví predstavili novú technológiu bezodpadového spracovania granátových jabĺk. Umožňuje vám spracovať odpad zo šťavy z granátového jablka v priemyselnom meradle. Zo šupky granátového jablka vyvíjajú tanín, ktorý sa používa v medicíne a kozmetike pri výrobe prírodných krémov. Zo semien granátového jablka vyrábajú pomocou inovatívnej metódy využívajúcej CO2 prémiový olej z granátového jablka, ktorý je vďaka svojim liečivým vlastnostiam veľmi cenený v kozmetike a medicíne. 

Zásadný rozdiel medzi výrobou AZNAR a akoukoľvek podobnou výrobou je v bezpodmienečnej priorite zachovania fyziologicky aktívnych látok, výživových a organoleptických vlastností šťavy z granátového jablka, s najprísnejším dodržiavaním hygienických a hygienických noriem a starostlivým výberom surovín. Čo potvrdzujú aj mnohé medzinárodné certifikáty. 

Azda najnzámejším prodktom je značka GRANDE.

GRANTE SÚ 100% PRÍRODNÉ ŠŤAVY PRIAMEJ EXTRAKCIE.

Garantujeme, že všetky ichvýrobky neobsahujú žiadne chemické konzervanty, umelé farbivá a arómy.
Značka Grante sa na trhu objavila v roku 2008, z anglického slova GRANT, čo znamená DAR.
Princípom značky Grante je výroba prírodných štiav s maximálnym zachovaním vitamínov a živín. Sortiment džúsov na pultoch obchodov je jednoducho obrovský, ale nie všetky šťavy sú rovnako užitočné a dobré. Doslova všetko ovplyvňuje kvalitu hotovej šťavy:

  • miesto pestovania ovocia,
  • upratovanie,
  • technológia výroby šťavy a úroveň vybavenia závodu,
  • kontrola kvality vo výrobných fázach,
  • druh obalu,
  • spôsob pasterizácie,
  • skúsenosti a históriu výrobcu